Ga naar de inhoud

Voor een maatwerk meubel of persoonlijk interieur staan uw wensen centraal

Het uitgangspunt voor een interieur waarin u zich behaaglijk voelt of een maatwerk meubel dat uniek is qua uitvoering zijn uw wensen. Wij adviseren u dan ook, wanneer u van plan bent om ons uit te nodigen voor een oriënterend gesprek, om uw wensen en voorkeuren op papier te zetten. Doe daarnaast ideeën op in woonwinkels, kijk in bladen en denk ook na over de kleuren die u zou willen gebruiken. Wilt u een vrijblijvend oriënterend gesprek met ons of offerte vul dan ons aanvraagformulier maatwerk in.

 

Heeft u een idee?

Heeft u een idee wat u graag zou willen, maar weet u niet waar u het kunt kopen of gemaakt kan worden? Schakel ons dan in. Elk idee kunnen wij vertalen in een plan tot realisatie.

Wij adviseren u op maat

Heeft u een plan voor een verbouwing of u wilt alleen een meubel op maat? Geen probleem. Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren adviseren wij u over de materialen en kleuren.

Stap 1

Als u het formulier invult en naar ons opstuurt, dan maken wij met u een afspraak en nemen wij al uw wensen met u door voor een passende offerte.

Stap 2

Al uw wensen zetten we om in een uniek ontwerp. We meten alles op en kijken ook naar eventuele obstakels. We maken een bouwtekening voor de fabricage en montage.

Stap 3

Na de fabricage komen we de meubels en/of het complete interieur bij u plaatsen en inrichten.

Samen met een klant zorg ik voor een design meubel waar men vele jaren plezier van zal hebben.

Meubel_rotterdam_rond

Meubels voor uw woning

U zoekt een meubel voor uw woning. Helaas kunt u dit meubel nergens vinden. Of het is te groot of de kleuren passen niet bij uw interieur. Hermans Interbouw ontwerpt en bouwt voor u het op maat gemaakte meubel geheel volgens uw wensen en in kleuren die u voor ogen heeft.. Van een kast in de woonkamer tot een meubel in de tuin. Niets is te gek voor Hermans Interbouw.

Meubels voor uw bedrijf

De stijl, kleurstelling en de meubels bepalen de beleving van een klant in uw winkel of kantoorpand. Wanneer de klant een positieve beleving heeft ervaren, dan zal hij vaker terugkomen. Hermans Interbouw verzorgt maatwerk van a tot z. Wij verzorgen een complete verbouwing voor het met u overeengekomen budget en afgesproken tijdpad. 

Ditamuller_Castricum_rond

Zoekt u iets op maat gemaakt?

Zoekt u een maatwerk product en wilt u contact opnemen met Hermans Interbouw? Of wilt u alvast wat informatie hebben? Stuur dan onderstaand formulier in. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis of op locatie om uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op

Zoekt u iets speciaal voor uw huis of kantoor, maar kunt u het nergens vinden? Kom dan bij ons op kantoor een kop koffie drinken en wij leggen u dan uit wat de mogelijkheden zijn.